WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup

No Tags | Jaunumi | WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup nav komentāru

No ceturtdienas līdz svētdienai Rīgā, Kērlinga hallē norisināsies starptautiskais turnīrs WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup I. Tajā piedalīsies komandas no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Ungārijas un Zviedrijas. Uz ledus būs gan Latvijas, gan Lietuvas čempioni, kuriem šis ir pēdējais sagatavošanās posms pirms Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra.

Komandas ir sadalītas divās grupās, kur tiks aizvadītas apļa spēles. Labākā grupas komanda iegūs tiesības pa tiešo doties uz pusfinālu, bet otrā un trešā katras grupas komanda turpinās cīņu tālāk ceturtdaļfinālā.

Spēļu_grafiks

Pagājušā gadā par turnīra uzvarētājiem kļuva komanda no Norvēģijas E.Mesloe / W.Naess, kurai finālā piekāpās mūsu E.Regža / R.Freidensons. Šogad E.Regža / R.Freidensons arī ir dalībnieku vidū, nedēļas izskaņā noskaidrosim, vai izdosies viņiem atkārtot pagājušā gada panākumu un tikt finālā. Turnīra jaunākie dalībnieki – A.Regža / K.Zass (Latvijas izlase), kas 2024.gada janvāra beigās pārstāvēs Latviju Jaunatnes olimpiskajās spēlēs.

Turnīrs notiek vienīgajā specializētajā kērlinga hallē Latvija – Rīgā, Biķernieku ielā 121H. Ieeja ir bezmaksas. Visi laipni gaidīti spēles vērot klātienē un atbalstīt savējos. Spēles varēs vērot arī tiešraidē Kērlinga halles youtube kanālā. Bet svētdien ar komentāriem latviešu valodā pusfināla un fināla spēles varēs vērot Sportacentrs.com.

Visa informācija par turnīru pieejama turnīra mājas lapā: http://www.kerlingahalle.lv/lmdcc

Turnīrs notiek, pateicoties Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamentam un SIA “Kērlinga halle” atbalstam!

Sporta klubs “OB”

Foto : Roberts Blaubuks

 


No Comments

Leave a comment