Amatieru līgas 4.posms

No Tags | Jaunumi | Amatieru līgas 4.posms nav komentāru

Sestdien un svētdien tiks izspēlētas Amatieru līgas 4.posma spēles.

Uz ledus redzēsim komandas no Latvijas un Lietuvas. Sestdien uz ledus redzēsim dāmu komandas KKR/Avena un ForUs. Spēkiem mērosies arī vecmeistari komanda BERZ, kur daži no dalībniekiem ir Latvijas kērlinga vieni no pionieriem. Latvijas komandām pievienosies komada no Lietuvas XTeam Akviles Rykoves vadībā. Tāpat iekost pieredzējušām komandām mēģinās junioru meitenes. Liels paldies komandai SKOB/Regža jun, kuras būs mentori mazajām juniorēm. Sveicieni Elizabetei, kurai šīs būs pirmās sacensības!

Svētdien spēlēt turpinās Lietuvas komanda XTeam, kurai pievienosies Latvijas senioru izlase SKOB/Regža M un RKK komanda. Latvijas čempionātam junioriem gatavosies SKOB/Regža jun komanda un spēļu pieredzi turpinās krāt KTT. KTT ir komanda, kuras dalībnieki spēlēt uzsākuši relatīvi nesen un ir kā paraugs citiem sākt trenēties un piedalīties Latvijas kērlinga pasākumos.

Amatieru līgas 4.posma spēļu grafiks

Nākamais Amatieru līgas posms pēc kārtas trešais notiks 3.-4.02.2024. un tam ikviens četrinieks var pieteikties līdz 26.janvārim. Dalības maksa 100 EUR no komandas par 2 spēlēm. Var pieteikties uz vienu dienu (2 spēles) vai uz abām (4 spēles).

Amatieru līga 2023_2024


No Comments

Leave a comment