Šajā nedēļas nogalē Rīgas čempionāts

No Tags | Jaunumi | Šajā nedēļas nogalē Rīgas čempionāts nav komentāru

Šajā nedēļas nogalē no 7.-9.novembrim Kērlinga hallē (Biķernieku iela 121 h, Rīga) norisināsies Rīgas 2014.gada čempionāts kērlingā. Pirmo reizi vēsturē sieviešu komandu skaits ir lielāks nekā vīriešu – 11 pret 9. Turnīrs notiek jau ceturto gadu pēc kārtas un pulcē Latvijas labākās komandas. Rīgas 2014.gada čempionātā piedalīsies gan sieviešu un vīriešu, gan meiteņu junioru izlases komanda, visas Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra sievietēm komandas, Latvijas labākās vīriešu komandas, tāpat komandas no Talsiem un Ventspils, Amatieru līgas “cītīgākie” dalībnieki un komanda, kas ilgu laiku nebija manīta uz kērlinga ledus – RU.LV.

Visas komandas ir sadalītas trīs apakšgrupās, kur tiks aizvadīts grupu turnīrs. Katras grupas 1.vietas ieguvēja automātiski kvalificēsies pusfinālam. Ceturtā pusfināla komanda tiks noskaidrota starp grupu 2.vietas komandām – proti, komanda, kurai būs labākā LSD metienu kopsumma.  Spēlēm varēs sekot līdzi – http://www.livestream.com/kerlings . Savukārt fināla spēles svētdien (9.novembris) attiecīgi plkst.18.oo vīriešu komandām, bet plkst.20.15 sieviešu komandām varēs vērot un klausīties pieredzējušu kērlingistu komentārus – http://sportacentrs.com/

Spēļu grafiks – ŠEIT

Sacensības organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar SIA “Kērlinga halle” un Latvijas Kērlinga asociācija.

Pagājušā gadā par uzvarētājiem kļuva Team Gray vīriešu konkurencē un JKK/Staša-Šaršūne sieviešu konkurencē. Vai tas izdosies arī šogad? Sekojiet līdzi!


No Comments

Leave a comment