Kaitlyn Lawes viesojas Igaunijā

No Tags | Jaunumi | Kaitlyn Lawes viesojas Igaunijā nav komentāru

No 16. līdz 18.martam Igaunijas galvaspilsētā Tallinā viesosies 2014.gada Soču Olimpisko spēļu čempione Kaitlyn Lawes no Kanādas, piedaloties Pasaules Kērlinga Federācijas piedāvātajā programmā Olympic Celebration Tour. Kopā ar viņu Igaunijā viesosies arī WCF instruktors Darrell Ell. Programmas mērķis ir popularizēt kērlingu visā pasaulē, piedaloties kādam no Olimpisko spēļu medaļniekiem un WCF instruktoram.

Kaitlyn Lawes joprojām aktīvi spēlē kērlingu Jennifer Jones komandā kā vice-skips. 2014.gada Soču Olimpiskajās spēlēs komanda nepiedzīvoja nevienu zaudējumu un pelnīti tika pie olimpiskām zelta medaļām. Lawes ir divkārtēja Kanādas junioru čempione – 2008. un 2009.gadā kā komandas skips. Attiecīgi 2008.gadā komanda ieguva sudraba medaļas Pasaules junioru čempionātā, bet gadu vēlāk tika pie bronzas medaļām. Jennifer Jones komandai Kaitlyn Lawes pievienojās 2010/2011 sezonā, kurā spēlē joprojām.

Pasākumu laikā visiem interesentiem ir iespēja uzzināt gan par kērlinga noteikumiem, gan Olimpisko spēļu gaisotni, uzzināt par iespējām nodaboties ar kērlingu Igaunijā, kā arī pašiem izmēģināt kērlingu Tondiraba ledus hallē. Protams, pasākumu zīmīgākā daļa – iespēja ikvienam aptaustīt un nofotografēties ar olimpisko zelta medaļu.

Rīgā pagājušā gadā no 6. līdz 9. oktobrim viesojās 2006. gada Turīnas Olimpisko spēļu čempions Jamie Korab no Kanādas.


No Comments

Leave a comment