Amatieru līgas 9.posms

No Tags | Jaunumi | Amatieru līgas 9.posms nav komentāru

Amatieru līgas 9.posms tiks aizvadīts divās nedēļas nogalē – šajā nedēļas nogalē 18. un 19.martā un maija mēneša pirmajā nedēļas nogalē. Tā kā neplānoti ātrāk sācies Lietuvas čempionāts, tad šajā nedēļas nogalē tiks aizvadītas 8 spēles.

Sestdien savas spēles aizvadīs komanda NICOLL/Regža, bet svētdien komanda JKK/Staša-Šaršūne. Abas komandas šobrīd gatavojas pārspēlēm (no 5. līdz 7.maijam), kur tiks noskaidrota komanda, kas pārstāvēs Latviju Olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā decembrī Čehijā.

Tāpat posmā piedalīsies kā jau ierasts Lietuvas sieviešu komandas, kurām tā ir pēdējā iespēja gūt spēļu pieredzi pirms Lietuvas čempionāta, kas no 23. līdz 26.martam norisināsies Kērlinga hallē.

Tāpat pieredzi gūs abas ratiņkrēslu komandas, kuras pēc mēneša piedalīsies Baltijas ratiņkrēslu čempionātā. Čempionāts no 13. līdz 16.aprīlim norisināsies Kērlinga hallē paralēli Baltijas junioru čempionātam.

Spēļu grafiku var aplūkot seit.

Nākamie posmi:

10.posms – 22./23.aprīlis

9.posma otrā daļa – 6./7.maijs

Sīkāka informācija un pieteikšanās Amatieru līgas posmiem, rakstot : Ieva.Rudzite@gmx.com . Maksa par 2 spēlēm ir 80 eur.


No Comments

Leave a comment