Spēļu grafiks Darbadienu līgas PURENN posmam

No Tags | Jaunumi | Spēļu grafiks Darbadienu līgas PURENN posmam nav komentāru

Šajā sezonā tāpat kā iepriekš Darbadienu līgā ir 3 posmi : PURENN posms, VESELĪBAS FABRIKA posms un MAKSS UN MORICS posms. Darbadienu līgas PURENN posmā piedalīsies 9 komandas. Līdz ar to katra komanda aizvadīs 8 spēles. Dalībnieku vidū abas senioru izlases Seniores un SKOB/Regža, meiteņu junioru izlase Maziņās, Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra dalībnieces komanda Nicoll/Regža, Laimīgie, bez kuriem nav iedomājama Darbadienu līga, abas Rīgas ratiņnieku komandas Alliance un OPA!, vienmēr enerģiskie KKR Rīga/Vonda un Darbadienu līgas debitanti komanda Pārtija.

Pirmās spēles tiks aizvadītas jau sezonas pirmajā nedēļā, 24.augustā, kad spēkiem mērosies OPA! un Laimīgie, Seniores un Alliance.

Spēļu grafiks PURENN posms

informāciju

PURENN Latvijā radīta, cilvēkiem draudzīgu, sertificētu un ekoloģisku sadzīves produktu līnija, ko iedvesmojis mūsu ziemeļu dabas spēks. Plašajā ekolīdzekļu klāstā ietilpst viss mājas solim nepieciešamais: trauku mazgāšanai, stikla un logu tīrīšanai, veļas kopšanai, dažādu virsmu
apstrādei un citām ikdienišķām vajadzībām.
PURENN produktu sastāvdaļas ir ne vien ekoloģiskas, bet draudzīgas visai ģimenei, ieskaitot mājdzīvniekus. PURENN ir parūpējušies, lai produktu sastāvs būtu saudzīgs ādai. Kvalitāti garantē EcoControl sertifikāts.
Ja mēs kaut ko ņemam no dabas, tad mums tai arī jādod un jārūpējas par tīru vidi, citādi dabas dāsnums reiz izsīks. Tāpēc visi PURENN produkti izstrādāti bez liekiem piejaukumiem, lai tie atkal varētu iekļauties dabas apritē. Nodrošinot ilgtspēju visam, ko darām, mēs domājam ne tikai par savām mājām, bet arī par Latviju, pasauli un nākamajām paaudzēm.

Veselības Fabrika ir sporta klubs jebkuram vecumam un dažādai fiziskajai sagatavotībai.

Divi atlētiski cilvēki – sieviete un vīrietis – tas ir fitnesa kluba Veselības Fabrika vizuālais simbols. Gluži kā savulaik divi strādnieku proletariāta censoņi ar sirpi un āmuru fonā … Jā, tieši ar šo 20. gadsimta 50 – to, 60 – to gadu vīziju saistīta Veselības Fabrikas vizuālā simbolika, lai tādējādi ar ironiska piesitiena palīdzību vēstītu par šīs vietas saikni ar leģendāro VEF fabrikas būvi. Arī Veselības Fabrikas vizuālais veidols – vide un interjers, veidots tā, lai līdzās mūsdienu dizaina vienkāršajām formām un tīrajiem krāsu laukumiem tajā jaustos arī vecās fabrikas vēsturiskā garša. Šeit katrs vingrotājs atradīs sev atbilstošu aktivitāti – grupu nodarbībās, trenažieru zālē vai individuālajos treniņos. Gan pasaules slavenās LesMills, TRX nodarbības, gan mūsu treneru oriģinālnodarbības sniegs gandarījumu un palīdzēs sasniegt sportiskos mērķus.

Makss un Morics esam aizrautīgu cilvēku komanda, kas zina garšīgu picu pagatavošanas noslēpumus, prot aši cept un žigli piegādāt, kā arī ieteikt piemērotākās picas katrai gaumei.
Mūsu picas garšos tiem, kuri, līdzīgi kā visiem zināmie nebēdņi Makss un Morics, allaž ir gatavi iestiprināties pirms vai pēc jauniem piedzīvojumiem un pozitīviem nedarbiem.
Zvanot pa tālruni 20003737 vai pasūtot kāroto mūsu mājaslapā, Tu tiksi pie karstām un smaržīgām picām, kas ceptas no pašu raudzētas mīklas un pildītas ar daudz un dažādām garšīgām lietām.


No Comments

Leave a comment