Latvian Mixed Doubles Grand Prix 1.posms

No Tags | Jaunumi | Latvian Mixed Doubles Grand Prix 1.posms nav komentāru

2017/2018 sezonā tiek aizsākts jauns sacensību seriāls – Latvian Mixed Doubles Grand Prix, ko organizē Rudzīšu kērlinga klubs. Sacensību mērķauditorija ir Jauktie pāri un ar sacensību formātu komandas tika iepazīstinātas jau 2016/2017 sezonā.

Kopā sezonas gaitā notiks septiņi posmi. Katrā posmā dalībnieku skaits ierobežots – 8. Katram pārim garantētas 3 spēles.

Rīkotāju mērķis ir radīt gatavošanās iespējas Latvijas čempionātam un atlases turnīram uz Pasaules čempionātu kā pārbaudes spēles sacensību apstākļos. Dalība atsevišķos posmos būs interesanta arī tuvākajiem kaimiņiem, tādējādi Latvijas komandas iegūst arī reizē starptautisku pieredzi.

16.septembrī notiks pirmais posms un tajā piedalīsies 8 pāri, kas uzsākuši gatavošanos Latvijas čempionātam. Viņu vidū gan Latvijas čempioni : D.Regža/A.Regža, I.Linde/A.Veidemanis, E.Regža/R.Freidensons, gan jauni pāri I.Bērziņa/J.Rēdlihs, D.Zīle/A.Gavars, gan tie, kas noteikti gribētu oktobra beigās tikt pie čempionāta zelta medaļām J.Rudzīte/J.Rudzītis, M.Bremane/J.Bremanis un E.Dompalma-Linuža/E.Linužs. LMDGP_I_posms_izloze_kalendars

Ja nokavēji pieteikšanos uz pirmo posmu, vēl ir iespēja pieteikties uz nākošiem posmiem! Izlasi noteikumus, aizpildi pieteikuma formu un piesakies!

2.posms – 15.oktobris

3.posms – 10.decembris

4.posms – 30.decembris

5.posms – 7.janvāris

6.posms – 18.februāris

7.posms – 18.marts

Sīkāka informācija par sacensībām : Latvian_MD_Grand_Prix_2017-18_info_LAT

Pieteikuma forma : Latvian_MD_GP_pieteikums_application

Sacensības tiek rīkotas ar Kērlinga halles un Latvijas Kērlinga asociācijas atbalstu.


No Comments

Leave a comment