Jauniešu apmācība un intensīvo treniņu nedēļa

No Tags | Jaunumi | 2 komentāri pievienoti Jauniešu apmācība un intensīvo treniņu nedēļa

Bērni, kam jau ir kērlinga spēles iemaņas, sezonu iesākuši, apmeklējot Sporta kluba “OB” organizēto intensīvo treniņu nedēļu. Jaunieši uz nodarbībām nāk katru dienu un paralēli treniņiem uz ledus ir arī vispārējās fiziskās sagatavotības treniņi un teorētiskās nodarbības. Savukārt starp nodarbībām bērni laiku pavada, spēlējot tautas bumbu un galda spēles, tādā veidā uzlabojot savstarpējās komunikācijas prasmes.

Sporta klubs “OB” saka lielu paldies kluba treneriem – Artūram Gerhardam un Ansim Regžam, kā arī vispārējās fiziskās sagatavotības trenerei Līgai Pastorei!

Tāpat liels paldies Ievai Bērziņai un KĀRUMS par gardajiem pārsteigumiem un Dacei Regžai par palīdzību!

Intensīvo treniņu nedēļu atbalsta Kērlinga halle un Latvijas Kērlinga asociācija – PALDIES!

Nākošā intensīvo treniņu nedēļa notiks skolēnu rudens brīvlaikā, tāpēc tev ir laiks apgūt pamatus un pievienoties superīgajiem dalībniekiem! Latvijas Kērlinga asociācija organizē jauniešu apmācību otrdienās un trešdienās no plkst.16.30-18.00. Visi, kas vēlas uzsākt apgūt kērlinga spēli, var pievienoties, sazinoties ar Arti Zenteli, telefons : 29 535 379 ; e-pasts : artis@curling.lv. Nodarbības sākas no 5.septembra! Nesēdi mājās un zvani, lai pieteiktos!

Vairāk foto sadaļā “Galerijas”.

 

 


2 Comments

Eldars Puksts says:

16/03/2018 at 23:13

Labvakar! Man dēls interesējās par kerlingu un vēlētos pamēğināt šo sporta veidu. Vai ir iespēja pamēğināt. Lūdzu atbildiet e-pastā eldarsjcb@inbox.lv . Paldies

Reply

Evita Regža says:

13/04/2018 at 09:21

Labdien! Pamēģināt noteikti var! Lūdzu sazinieties ar Arti pa tālruni 29 535 379 un Jums atbildēs uz visiem interesējošiem jautājumiem!

Reply

Leave a comment