Jauniešu apmācība un intensīvo treniņu nedēļa

No Tags | Jaunumi | Jauniešu apmācība un intensīvo treniņu nedēļa nav komentāru

Bērni, kam jau ir kērlinga spēles iemaņas, pavasara brīvlaiku pavadīja sevi pilnveidojot – apmeklējot Sporta kluba “OB” organizēto intensīvo treniņu nedēļu. Jaunieši uz nodarbībām nāk katru dienu un paralēli treniņiem uz ledus ir arī vispārējās fiziskās sagatavotības treniņi un teorētiskās nodarbības. Telefoni no rīta uz visu dienu atpūšas groziņā. Starp nodarbībām bērni laiku pavada, spēlējot dažādas galda spēles, tādā veidā uzlabojot savstarpējās komunikācijas prasmes.

Sporta klubs “OB” saka lielu paldies kluba trenerim – Artūram Gerhardam, kā arī vispārējās fiziskās sagatavotības trenerei Anetei Zāberei!

Intensīvo treniņu nedēļu atbalsta Kērlinga halle un Latvijas Kērlinga asociācija – PALDIES!

Arī tev ir laiks apgūt kērlinga spēli un pievienoties superīgajiem jauniešiem! Latvijas Kērlinga asociācija organizē jauniešu apmācību otrdienās un trešdienās no plkst.16.30-18.00. Visi, kas vēlas uzsākt apgūt kērlinga spēli, var pievienoties, sazinoties ar Arti Zenteli, telefons : 29 535 379 ; e-pasts : artis@curling.lv. Uzsākt apmācību nekad nav par vēlu! Nesēdi mājās un zvani, lai pieteiktos!

Sporta klubs “OB”

Foto sadaļā “Galerijas”.


No Comments

Leave a comment