LMD GP uzvar D.Regža/A.Regža!

No Tags | Jaunumi | LMD GP uzvar D.Regža/A.Regža! nav komentāru

Vakardien ar pēdējo posmu noslēdzās šīs sezonas vienas dienu sacensību seriāls jauktajiem pāriem. Pēdējais posms neradīja būtiskas pārmaiņas kopvērtējuma vadošajā četriniekā, bet toties spēles par pirmo un trešo vietu izvērtās ļoti interesantas, viss izšķīrās ar pēdējiem metieniem. Posmā uzvaru izcīnīja šī gada Latvijas izlase S.Blumberga/R.Gulbis, kas 7. un 8.endā atspēlēja 4 punktu deficītu un izrāva uzvaru ekstra endā. Savukārt spēlē par trešo vietu ar pēdējo Daces Zīles metienu posmā trešo vietu izcīnīja pāris D.Zīle / A.Gavars.

Apsveicam seriāla uzvarētājus Daci un Ansi Regžas, kā arī pārējos vadošā četrinieka pārus!
Kopumā seriālā piedalījās 23 pāri. Organizatoru vārdā sakām paldies visiem dalībniekiem un ceram, ka šīs sacensības Jums bija noderīgas. Tāpat mēs ļoti novērtētu, ja Jūs mums atsūtītu (uz rudzisu.cc@inbox.lv) savu viedokli par lietām, kuras izdevās un kuras būtu maināmas vai uzlabojamas, ja ko līdzīgu plānotu organizēt arī nākamajā sezonā. Jau iepriekš pateicos par Jūsu viedokļiem.

Ar cieņu,
Latvian Mixed Doubles Grand Prix Organizatoru vārdā
Jānis Rudzītis
Kērlinga halle saka lielu paldies Rudzīšu Kērlinga klubam par labi noorganizēto seriālu Latvian Mixed Doubles Grand Prix visas sezonas garumā! Enerģiju un iedvesmu arī 2018/2019 sezonai!

No Comments

Leave a comment