Latvian Mixed Doubles Grand Prix 2.posmā uzvar E.Regža/R.Jučers

No Tags | Jaunumi | Latvian Mixed Doubles Grand Prix 2.posmā uzvar E.Regža/R.Jučers nav komentāru

Kā jau rakstīts iepriekš, posmā piedalījās šoreiz tikai latviešu komandas. Neapstādināmi un nepārspēti palika pēc traumas atgriezusies Evita Regža, kas šoreiz spēlēja kopā ar junioru Reini Jučeru. Vispirms viņi uzvarēja šogad Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra otru stiprāko pāri – D.Barone / A.Veidemanis. Otrajā spēlē līdzīgā cīņā tika uzvarēti abu divu sezonu kopvērtējuma līderi D.Regža / A.Regža. Bet finālspēlē ekstra endā tika pārspēta Latvijas izlase I.Rudzīte / A.Zentelis.

Par trešo vietu atkal tikās D.Regža / A.Regža un L.Gaidule / S.Puriņš, kuriem grupas turnīrā izdevās uzvarēt D.Barone / A.Veidemanis. Arī šoreiz pieredzējušais pāris D.Regža / A.Regža guva uzvaru, iegūstot 3.vietu posmā, bet L.Gaidule / S.Puriņš palika augstajā 4.vietā savā debijas reizē.

Spēlē par piekto vietu atkal tikās E.Stabulniece / J.Rēdlihs un D.Zīle / A.Krimskis. Arī šoreiz uzvaru svinēja E.Stabulniece / J.Rēdlihs, kas kopā sacensībās startēja pirmo reizi. Posmā pirmo uzvaru un septīto vietu ieguva D.Barone / A.Veidemanis, atstājot šoreiz bez uzvaras punktiem Z.Priste-Vonda / J.Vonda.

2_posms_LMDGP_2019-20_Results

Labākie LSD rādītāji šajā posmā I.Rudzīte / A.Zentelis un D.Regža / A.Regža. Attiecīgi divi un viens metiens pilnībā nosedza centra atzīmi un mērlentes izmantošana nebija nepieciešama.

LSD_results

II posma (20.10.2019.) kopvērtējums

Vieta Komanda Pukti posmā Vidējais
reitings
Punkti kopā*
1 E.Regža / R.Jučers 15 5.031 75
2 I.Rudzīte / A.Zentelis 10 50
3 D.Regža / A.Regža 8 40
4 L.Gaidule / S.Puriņš 6 30
5 E.Stabulniece / J.Rēdlihs 4 20
6 D.Zīle / A.Krimskis 3 15
7 D.Barone / A.Veidemanis 2 10
8 Z.Priste-Vonda / J.Vonda 1 5
* = punkti posmā x vidējais reitings

 

Nākamais posms notiks pēc mēneša – 24.novembrī un šobrīd ir BRĪVA viena vieta! Dalību apstiprinājušas komandas : D.Regža / A.Regža, S.Saulgrieze / J.Rēdlihs, M.Jurkute / P.Rymeikis, D.Zīle / A.Krimskis, Z.Priste-Vonda / J.Vonda, I.Rudzīte / A.Zentelis, E.Regža / TBD.

Latvian_MD_Grand_Prix_2019-20_info_LAT


No Comments

Leave a comment