MILZU! Izaicinājuma kausa junioriem 2.posms noslēdzies

No Tags | Jaunumi | MILZU! Izaicinājuma kausa junioriem 2.posms noslēdzies nav komentāru

Šoreiz MILZU! Izaicinājuma kausa junioriem 2.posms notika neierastā dienā – trešdienā. Spēles bija ļoti līdzīgas, par ko liecina rezultāti. No 6 komandām 4 komandas ieguva 4 punktus, tas nozīmē, ka uzvarētājs bija jānoskaidro, ņemot vērā LSD kopsummu. Labākie šajā posmā bija Ērika Patrīcija Bitmete un Roberts Reinis Buncis ar LSD kopsummu 380.9 cm. Otrajā vietā Elīza Stabulniece un Ričards Vonda ar LSD kopsummu 550.3 cm, bet trešajā vietā Anna Lasmane un Reinis Jučers ar LSD kopsummu 650.4.

Spēļu rezultāti 2.posmā

Pēc otrā posma kopvērtējumā vadībā meiteņu konkurencē ir Elīza Stabulniece ar 16 punktiem, otrā vieta Ērikai Patrīcijai Bitmetei ar 11 punktiem, bet trešā vietā šobrīd Laumai Rēdlihai ar 8 punktiem. Savukārt puišu konkurencē vadībā šobrīd Roberts Reinis Buncis ar 18 punktiem (maksimālais punktu skaits), otrajā vietā Reinis Jučers ar 10 punktiem, bet trešo vietu ar 9 punktiem dala Deivids Jēkabsons un Ričards Vonda.

Kopvērtējums pēc 2.posma

Jau var pieteikties uz MILZU! Izaicinājuma kausa trešo posmu, kas notiks 23.novembrī. Ņemot vērā, ka vietu skaits posmā būs ierobežots, dalībnieki tiks apstiprināti to pieteikšanās secībā!

Informācija par nākamiem posmiem

Turnīru atbalsta MILZU!, Latvijas Kērlinga asociācija un Kērlinga halle.

 


No Comments

Leave a comment