Noslēdzies MILZU! Izaicinājuma kausa junioriem 5.posms

No Tags | Jaunumi | Noslēdzies MILZU! Izaicinājuma kausa junioriem 5.posms nav komentāru

Sestdien notika MILZU! Izaicinājuma kausa junioriem 5.posms. Tajā piedalījās izturīgākie juniori, kas piedalījās nupat notikušajā Latvijas čempionātā un vēl daži regulārie kausa dalībnieki. Tikai ņemot vērā pēdējo papildrādītāju – LSD rādītāju – šajā reizē veiksmīgākās izrādījās Elīza Stabulniece kopā ar Laumu Rēdlihu – APSVEICAM! Uzvarētājām pieder arī labākais LSD rādītājs, vienā no sērījām metrmērs nerādīja vairāk par 1cm un 6cm! Līdz ar to otrā vieta un veselīgās balvas tika Katrīnai Gaidulei un Aleksandram Baranovskim. Trešā vieta Betijai Gulbei kopā ar Annu Lasmani.

Spēļu_rezultāti_5.posms

Pēc piektā posma kopvērtējumā meiteņu konkurencē ir nomainījies līderis. Šobrīd Lauma Rēdliha un Elīza Stabulniece dala pirmo vietu, bet turpat ir arī Katrīna Gaidule. Arī nākamās meitenes ir gana tuvu, lai pēc veiksmīgiem atlikušajiem posmiem varētu vēl pacīnīties par vietu labāko trijniekā.

Savukārt puišu konkurencē vadībā pārliecinoši joprojām Roberts Reinis Buncis ar 33 punktiem (uzvaras trīs pirmajos posmos no pieciem), otrajā vietā Ričards Vonda ar 11 punktiem, bet trešais Reinis Jučers ar 10 punktiem. Ja par pirmo vietu pacīnīties jau ir neiespējami, tad atlikušo vietu sadalījums ir grūti prognozējams un jebkurš punkts var izrādīties noteicošais.

Kopvērtējums_pēc_5.posma

Jau var pieteikties uz MILZU! Izaicinājuma kausa sesto posmu, kas notiks 7.martā. Vietu skaits posmā būs ierobežots, dalībnieki tiks apstiprināti to pieteikšanās secībā!

Informācija par nākamiem posmiem

Turnīru atbalsta MILZU!, Latvijas Kērlinga asociācija, Kērlinga halle un VENDEN!

Informāciju sagatavoja

Sporta klubs “OB”


No Comments

Leave a comment