LMD GP 5.posmā uzvar D.Regža/A.Regža!

No Tags | Jaunumi | LMD GP 5.posmā uzvar D.Regža/A.Regža! nav komentāru

Šodien notika šī gada pirmais, bet sezonas 5.posms Latvian Mixed Doubles Grand Prix. Par tā uzvarētājiem kļuva iepriekšējo divu sezonu kopvērtējuma uzvarētāji Dace Regža un Ansis Regža  APSVEICAM! Vispirms viņi uzvarēja I.Strautmani un V.Vaseviču, kuriem šī bija debijas reize jaukto pāru disciplīnā. Tad tikās pret L.Avena / A.Avotiņš, kurus uzvarēja ar rezultātu 7:3. Fināla spēlē ar 8:3 uzvarēja D.Zīle / A.Krimskis, pēc trešā enda iegūstot minimālu pārsvaru un pakāpeniski palielinot to līdz spēles beigām.

Spēlē par trešo vietu savā starpā tikās E.Regža / R.Freidensons un šīs sezonas debitanti šajās sacensībās A.Avena / A.Avotiņš. Spēle ritēja līdzīgi un līdz pēdējam akmenim, kad A.Avenai / A.Avotiņam vēl bija iespēja izraut ekstra endu. Diemžēl nebija veiksmīgs pēdējais metiens un bez papildus enda trešā vieta šajā posmā E.Regžai / R.Freidensonam.

Spēlē par piekto vietu tikās dueti S.Saulgrieze / J.Rēdlihs un Z.Priste-Vonda / J.Vonda. Spēle līdzīnājās amerikāņu kalniņiem. Ja pēc piektā enda šķita jau, ka uzvarētājs noskaidrots, Zanda ar Jāni pierādīja pretējo, gūstot 4 punktus. Arī astotajā endā Zandai ar Jāni gūstot 4 punktus, bija nepieciešams ekstra ends, lai noskaidrotu 5.vietas ieguvēju, par kuriem šoreiz kļuva S.Saulgrieze / J.Rēdlihs.

Savukārt principiāla bija spēle par septīto vietu, kur savā starpā tikās dueti, kas kērlingu sākuši apgūt pavisam nesen, apmeklējot “Pieaugušo apmācības” nodarbības. Spēles sākumā vadībā izvirzījās I.Strautmane / V.Vasevičs, kuriem izdevās pārsvaru saglabāt līdz spēles beigām un bez uzvaras punktiem šoreiz atstāt S.Pālenu-Rozentāli / J.Rozentālu.

5_posms_LMDGP_2019-20_Results

LSD_results

V posma (16.02.2020.) kopvērtējums

Vieta Komanda Pukti posmā Vidējais
reitings
Punkti kopā*
1 D.Regža / A.Regža 15 4.250 64
2 D.Zīle / A.Krimskis 10 43
3 E.Regža / R.Freidensons 8 34
4 L.Avena / A.Avotiņš 6 26
5 S.Saulgrieze / J.Rēdlihs 4 17
6 Z.Priste-Vonda / J.Vonda 3 13
7 I.Strautmane / V.Vasevičs 2 9
8 S.Pālena-Rozentāle / J.Rozentāls 1 4

Atlikušie divi posmi notiks 8. un 29.martā, kad būs iespēja pacīnīties par pēdējiem punktiem sezonas kopvērtējumā. Katrā posmā atlikušas 2 vietas.

Latvian Mixed Doubles Grand Prix atbalsta Latvijas Kērlinga asociācija un Kērlinga halle.

 

Informāciju sagatavoja

Sporta klubs “OB”

 

 

 


No Comments

Leave a comment