Ceturtdien sāksies WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup

No Tags | Jaunumi | Ceturtdien sāksies WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup nav komentāru

Ceturtdien sāksies WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup, kas ir viens no turnīru seriāla World Curling Tour posmiem. Tajā piedalīsies 16 komandas no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Dānijas, Kanādas, Slovākijas, Ungārijas un Čehijas.

Latviju pārstāvēs Latvian Mixed Doubles Grand Prix 2022/2023 sezonas uzvarētāji Dace Regža un Ansis Regža, atkal apvienojušies Sanita Saulgrieze un Jānis Rēdlihs, pagājušā gada Latvijas čempioni Daina Barone un Arnis Veidemanis, Latvijas čempioni jauktiem pāriem junioriem Katrīna Gaidule un Roberts Reinis Buncis, Pasaules čempionātam senioriem gatavosies Gunta Millere un Aivars Purmalis, un atkal ieraudzīsim uz ledus duetu Iluta Linde un Jānis Rudzītis. Savukārt ārzemju komandu vidū būs gan nacionālie čempioni, gan spēlētāji ar lielu pieredzi, tāpēc turnīrs solās būt interesants.

World Curling Tour sezonas kopvērtējumā šobrīd D.Barone un A.Veidemanis ieņem augsto 6.vietu, bet M.Kaldvee un H.Lill no Igaunijas – 5.vietu. Ranking – World Curling Tour

Komandas tiks sadalītas 4 grupās, kur tiks aizvadīts apļa turnīrs. Labākās 2 komandas no katras grupas spēkiem mērosies ceturtdaļfinālā, lai cīnītos par goda pjedestālu.

Spēļu_grafiks

Turnīra rezultātiem var sekot līdzi: WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup (kerlingahalle.lv) un Home – World Curling Tour

Turnīra tiešraide Latvijas Kērlinga asociācijas youtube kanālā.

Turnīru atbalsta Latvijas Kērlinga asociācija un Intervals Latvija.

Sporta klubs “OB”

 


No Comments

Leave a comment