Ungāri uzvar WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup II

No Tags | Jaunumi | Ungāri uzvar WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup II nav komentāru

No 6.-9.aprīlim norisinājās WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup II. Uzvaru izcīnīja pāris no Ungārijas – Linda Joó un Lörinc Tatár – APSVEICAM!

Turnīrā piedalījās komandas no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Dānijas, Slovākijas, Ungārijas, Čehijas un Kanādas. Pāri tika sadalīti 4 grupās un vietu ceturtdaļfinālā nodrošināja katras grupas divas labākās komandas. Līdz pusfinālam nokļuva igauņi, ungāri, čehi un kanādieši. Ja spēlē par trešo vietu uzvaru ieguva Čehijas duets Julie Zelingrova un Vit Chabicovsky bez spēles, jo Kanādas komandu gaidīja lidojums mājup. Tad fināls bija izvērtās interesants līdz pat pēdējam metienam. Pēc ceturtā enda spēles rezultāts bija neizšķirts. Tad ļoti veiksmīgs ends izdevās igauņiem, kuri izvirzījās vadībā ar 3 punktiem. Ungāri neļāva atrauties un 6.endā atkal izlīdzināja rezultātu. Septītajā endā igauņiem izdevās izcīnīt vien vienu punktu, līdz ar to izšķirošs bija astotais ends. Igaunijas pēdējais metiens bija lielisks – gandrīz noslēpts un tieši centrā. Bet Ungārijai izdevās to izsist un iegūt vajadzīgos 2 punktus, lai svinētu uzvaru.

Pēc uzvaras Lörinc Tatár pateicās turnīra organizatoriem, ledus meistariem un tiesnešiem par ļoti labi noorganizētu turnīru. Ir lieliski, ka visām komandām ir iespēja uzspēlēt daudz spēļu. Lai gan ledus mainījās turnīra laikā, tas bija nemainīgs spēles laikā un ungāriem šķiet, ka viņiem izdevās to ļoti labi nolasīt, kas deva viņiem priekšrocības visās spēlēs. Nobeigumā ungāri priecājas, ka turnīrā palikuši nepārspēti un šis ir pēdējais sagatavošanās posms Pasaules čempionātam. Ungāri gaida ar nepacietību spēlēt Rīgā atkal jau nākamajā sezonā!

Pirmo četru vietu sadalījums:

1.vieta – Linda Joó / Lörinc Tatár (Ungārija)

2.vieta – Marie Turmann / Harri Lill (Igaunija)

3.vieta – Julie Zelingrova / Vit Chabicovsky

4.vieta – Laura Knowles / Pascal Michaud

No Latvijas komandām ceturtdaļfinālā šoreiz izdevās iekļūt 3 pāriem: K.Gaidule/R.R.Buncis, D.Regža/A.Regža un D.Barone/A.Veidemanis. Taču nevienam no pāriem neizdevās tikt pusfinālā, bet augsto 5.vietu izcīnīja K.Gaidule/R.R.Buncis.

Turnīra rezultāti

Novēlam veiksmi visiem Pasaules čempionāta dalībniekiem un ceram visus dalībniekus ieraudzīt turnīra spēlētāju sarakstā arī nakamgad!

Turnīru atbalsta Latvijas Kērlinga asocācija un Intervals Latvija.

Sporta klubs “OB”

 

 


No Comments

Leave a comment