Amatieru līgas 9.posms

No Tags | Jaunumi | Amatieru līgas 9.posms nav komentāru

Nedēļas nogalē tiks aizvadītas Amatieru līgas 9.posma spēles, tātad pirmspēdējais posms. Tajā piedalīsies vien komandas no Latvijas. Juniorus pārstāvēs tikai KKR/Gnutons, JKK/Barone un SKOB/Regža jun. komanda. Kungu senioru komanda SKOB/Regža šis būs noslēdzošais sagatavošanās posms pirms došanās uz Pasaules čempionātu. Savukārt Latvijas izlase jauktām komandām uzsāks gatavoties Pasaules čempionātam, kas notiks rudenī. Šo posmu izmanto arī dāmu komandas KKR/Barone, Regžas&Co, KTT un VKK/Blumberga-Bērziņa, lai gūtu pēdējo spēļu pieredzi pirms Latvijas čempionāta sievietēm, kas notiks nākamajā nedēļā. Uz ledus redzēsim arī kungu komandas A41/Gulbis un VKK/Salmiņš, kuri gūs spēļu pieredzi pirms maija sākumā gaidāmā Latvijas čempionāta vīriešiem.

Katra komanda izspēlē 2 spēles un krāj punktus ne tikai komandu kopvērtējumā, bet arī individuālajā vērtējumā. Sezonas beigās notiek labāko sumināšana par visiem 10 posmiem kopā. Pagājušā sezonā par labāko komandu kļuva SKOB/Stabulniece.

Nākamais un reizē arī noslēdzošais posms notiks 13. un 14.maijā, un tam var pieteikties līdz 5.05.2023.

Spēļu_grafiks

Informācija par Amatieru līgas posmiem 2022_2023

Pēc 5.posmiem vadībā atrodas vīriešu komanda SKOB/Regža. Otrajā vietā ir komanda KTT – dāmu un kungu savienība, kas kērlingu uzsākuši spēlēt pāris gadus atpakaļ. Savukārt trešajā vietā ir Lietuvas dāmas Slydis.

Savukārt individuālajā vērtējumā šobrīd ir Aivars Purmalis ar 24 punktiem. Viņam seko Jānis Rēdlihs ar 21 punktu un Dace Regža un Agate Regža ar 19 punktiem.

AL kopvērtējums pēc 5.posmiem


No Comments

Leave a comment