Balticovo Latvian Mixed Doubles Grand Prix kopvērtējuma uzvar Katrīna un Roberts!

No Tags | Jaunumi | Balticovo Latvian Mixed Doubles Grand Prix kopvērtējuma uzvar Katrīna un Roberts! nav komentāru

Noslēdzies Balticovo Latvian Mixed Doubles Grand Prix 2023/2024 sezonā. Šajā sezonā kopvērtējumā visvairāk punktus savāca Katrīna Gaidule un Roberts Reinis Buncis – APSVEICAM!

Uzvaru kopvērtējumā Katrīna un Roberts jau bija nodrošinājuši pirms pēdējā posma. Arī Daces un Anša 2.vieta kopvērtējumā bija droša. Taču tālāko vietu sadalījums gan nebija skaidrs un pēdējais posms varēja ieviest savas korekcijas, ko tas arī izdarīja, jo vietām samainījās Dace/Roberts un Jeļena/Jānis. Bet pavisam tuvu labāko četriniekam, kuri ieguva arī kopvērtējuma balvas no Kērlinga halles, bija Agate un Kristaps. Labākais ārzemju pāris šajā sezonā bija Akvile Rykove un Konstantin Rykov no Lietuvas – 6.vieta.

Kopvērtējumā labākais četrinieks:

1. Katrīna Gaidule / Roberts Reinis Buncis

2. Dace Regža / Ansis Regža

3. Dace Zīle / Roberts Blaubuks

4. Jeļena Rudzīte / Jānis Rudzītis

Balticovo_LMDGP_kopvertejums

Kopumā 2023/2024 sezonā piedalījās 18 komandas no Latvijas un Lietuvas.

Katra posma labākās komandas tika pie balvām no mūsu drauga Balticovo. Bet visas sezonas labākās četras komandas kopvērtējumā tika pie vērtīgām balvām no Kērlinga halles. Liels paldies atbalstītājiem – Balticovo un Kērlinga halle!

Rainis reiz teica: “Ir katram roka jāpieliek, lai lielais darbs uz priekšu iet!” Sakām lielu paldies Robertam Blaubukam, kas pielika roku, lai mēs sadraudzētos ar Balticovo! Liels paldies ledus meistariem Robertam, Aleksandram un Dāvim, kas sezonas laikā rūpējās par ledus sagatavošanu! Liels paldies galvenajam tiesnesim Evitai un viņas palīgiem Dārtai, Agatei, Dacei un Ansim!

Uz tikšanos nākamajā sezonā!

Sporta klubs “OB”


No Comments

Leave a comment