WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup

No Tags | Jaunumi | WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup nav komentāru

No 4. līdz 7.aprīlim Rīgā, Kērlinga hallē norisināsies starptautiskais turnīrs WCT Latvian Mixed Doubles Curling Cup, kas ir viens no World Curling Tour posmiem. Tā kā Ungārijā jaukto pāru disciplīnā turnīrs vairs nenotiek, tad šis ir vecākais jaukto pāru turnīrs.

Turnīrā piedalīsies 12 komandas no Latvijas, Lietuvas, Čehijas, Slovākijas un Japānas. Latviju turnīrā pārstāvēs Latvijas čempioni Dace Regža un Ansis Regža, tāpat vice čempioni Katrīna Gaidule un Roberts Reinis Buncis. Arī Līga Avena un Aivars Avotiņš pieskaitāmi pie pretendentiem uz augstām vietām. Latviju pārstāvēs arī jaunizveidots duets Agate Regža un Krišs Vonda. Spēkiem mērosies vēl divas Latvijas komandas Evita Regža un Aleksandrs Baranovskis, Sanita Saulgrieze un Jānis Rēdlihs.

Arī Lietuvas karogu iznesīs valsts pieredzējušākie pāri: Lietuvas pagājušā gada čempioni Lina Janulevičiute un Donatas Kiudys, kā arī Akvile Rykove un Konstantin Rykov, Mintaute Jurkute un Paulius Rymeikis. Pirmo reizi Latvijā spēlēs Čehijas duets Kateřina Lerlová un David Havlena. Dalībnieku vidū redzēsim arī mūsu kērlinga draugus no Slovākijas Paulina Hajduk un Ján Horáček. Savukārt pirmo reizi Kērlinga hallē notiekošā turnīrā spēlēs komanda no Japānas Tori Koana un Go Aoki.

Komandas ir sadalītas divās grupās pa 6 komandām. No sākuma tiek izspēlēts apļa turnīrs. Grupas labākā komanda nodrošina vietu pusfinālā, bet otra un trešā labākā grupas komanda turpina cīņu ceturtdaļfinālā.

Spēles var vērot Kērlinga halles youtube kanālā. Spēļu rezultātiem var sekot līdzi turnīra mājas lapā http://www.kerlingahalle.lv/lmdcc vai World Curling Tour mājas lapā http://www.worldcurlingtour.org

Turnīru atbalsta Kērlinga halle.

Sporta klubs “OB”


No Comments

Leave a comment