Sezonas noslēguma pasākums

No Tags | Jaunumi | Sezonas noslēguma pasākums nav komentāru

Sestdien notika Latvijas Kērlinga asociācijas un Kērlinga halles noslēguma pasākums. Visi Lielās sporta dienas dalībnieki tika sadalīti izlozes kārtībā komandās pa diviem spēlētājiem. Dienas garumā tika noskaidrotas labākās komandas 3 disciplīnās – galda kērlings, grīdas kērlings un stūru kērlings. Labākais no visiem pāriem izrādījās komanda Zibsnis (ledus meistars Arnis Veidemanis un LKA valdes loceklis Raimonds Vaivods), kas tika pie veselīgas balvas.

Mazākie dalībnieki pēc kērlinga disciplīnām spēkiem mērojās arī futbola laukumā. Savukārt spēļu starplaikos visi varēja mieloties ar gardo zupu. Liels paldies restorānam Priedes krogs par gardo kūku izturīgākajiem pasākuma dalībniekiem!

Pasākuma noslēgumā tika aizvadīts interesantāko metienu šovs. Žūrijas vidū vienprātība nevaldīja. Ja sākumā žūrijas locekļiem pie sirds gāja metieni ar mākslas vingrošanas elementu iekļaušanu, tad beigās priekšroka un uzvara tika dota metienam ar akrobātisku piesitienu – apsveicam Ričardu.

Pasākuma bildes var aplūkot sadaļā “Galerija”. Daži nelieli video aplūkojami: https://failiem.lv/u/sbfmw6we (pieejami 2 mēnešus)

Pēdējās dejas uz ledus arī tika nodejotas un sezona var godam noslēgties!

Vasarā uz ledus var vēl uzspēlēt turnīros Tukumā (http://www.curlingsummercup.lv/) un Ventspilī (http://www.ventcurling.lv/). Tāpat sekojiet līdzi jaunumiem kērlinga pasaulē mūsu mājas lapā vai https://www.facebook.com/Kērlinga-halle visas vasaras garumā!

Lai Jums saulaina un notikumiem bagāta vasara!

Tiekamies uz ledus Kērlinga hallē 22.augustā!

 


No Comments

Leave a comment