Ventspils čempiones – Kaleidoskops

No Tags | Jaunumi | Ventspils čempiones – Kaleidoskops nav komentāru

Svētdien par Ventspils čempionēm kļuva dāmu komanda Kaleidoskops – APSVEICAM! Dāmu komanda apļa turnīru pabeidza pārliecinoši ar 10 uzvarām 12 spēlēs. Uzvaras attiecīgi tika gūtas arī pusfināla spēlē pret Ventspils novada komandu un finālā pret komandu VKM.

Šis bija jau 21.Ventspils pilsētas atklātais čempionāts. Tas ir jaukta tipa – kopā spēlē gan sieviešu, gan vīriešu, tāpat junioru un jauktās komandas. Uzvarētāji vienmēr tiek sumināti sezonas noslēguma ballē. Šajā sezonā piedalījās 7 komandas.

Uzvarētājkomandas dalībnieces Gunta un Aija ir Latvijas senioru izlases komandā un aprīlī pārstāvēs Latviju Pasaules kērlinga čempionātā senioriem Zviedrijā. Savukārt puišu komandas Akmens drupinātāji dalībnieki šonedēļ dosies uz Rīgu, lai piedalītos Latvijas čempionātā junioriem, kur arīdzan tiks izcīnītas tiesības pārstāvēt valsti Pasaules čempionātā junioriem.

Interesants fakts, ka Ventspils čempionātā joprojām ir saglabājusies vecā prakse, ka tiesneši ir paši dalībnieki. Tam ir ne tikai ekonomiskais pienesums, bet tas rada arī lielāku atbildības sajūtu un izpratni par spēli kopumā, īpaši gados jaunākiem spēlētājiem.

Ventspils pilsētas atklātā čempionāta labākās komandas:

  1. vieta Kaleidoskops – skips Gunta MillereAgita PuriņaAija Rudzīte, LiĀlīteSanta Blumberga Bērziņa
  2. vieta VKM – skips Dace ĀbelīteSonora SalmiņaDzintars SalmiņšAndis Cirvelis
  3. vieta Akmens drupinātāji – skips Markuss Salmiņš, TomMangulsons, Valters Berķis, Helvijs Jēkabsons un Sandis KristPuriņš

 

 


No Comments

Leave a comment