POPHOUSE individuālajā čempionātā labākie – Dārta, Poļina un Arnis!

No Tags | Jaunumi | POPHOUSE individuālajā čempionātā labākie – Dārta, Poļina un Arnis! nav komentāru

21.aprīlī norisinājās POPHOUSE individuālais čempionāts. Dalībnieki sacentās trīs grupās: junioru, sieviešu un vīriešu.

POPHOUSE individuālajā čempionātā dalībnieki piedalās individuāli. Tiek veikti 6 dažādi uzdevumi, par kuru veiksmīgu izpildi dalībnieki saņem attiecīgus punktus. Kopumā tiek aizvadītas piecas šādas sesijas.

Junioru konkurencē stabilu un labu sniegumu rādīja Dārta Regža, kura pelnīti kļuva par uzvarētāju ar 80 punktiem (tas visu dalībnieku kopvērtējumā bija trešais labākais rezultāts). Tikai viena sekmīga metiena attālumā un līdz ar to otrajā vietā ierindojās viņas māsa Agate Regža ar 77 punktiem. Bet trešajā vietā abu māsu komandas biedrene Viktorija Ščepaviča ar 40 punktiem.

Dāmu konkurencē labākā šodien bija Poļina Rožkova, kurai izdevās savākt 83 punktus (kopumā otrais labākais rādītājs starp visiem dalībniekiem). Otrajā vietā ar 64 punktiem ierindojās Oļesja Kizenkova, bet trešajā vietā ar 55 punktiem – Evita Regža.

Kungu konkurencē un arī visu dalībnieku labākais spēlētājs šodien bija Arnis Veidemanis, kuram izdevās savākt 90 punktus. Arnim pietrūka 2 punkti, lai uzlabotu savu pagājušā čempionātā iegūto punktu skaitu. Otrs veiksmīgākais ar 75 punktiem bija Agris Lasmans, bet trešajā vietā ar 72 punktiem – Jānis Vonda.

Rezultāti

Paldies POPHOUSE par gardajām dāvanām labākajiem dalībniekiem!

Sporta klubs “OB”


No Comments

Leave a comment